Въпреки изобилието от нови тенденции, които непрекъснато се появяват, дрехите с шипове и капси не предават своите позиции. Сред най-големите техни фенове са известните дами от Холивуд.

Ким Кардашиян

Ким Кардашиян е една от най-големите поклоннички на модата в Холивуд. Тя непрекъснато е в търсене на нови и нови дизайнерски попадения. Сред тях е и това палто на Burberry, обсипано с капси, което приятно контрастира с женствената рокля, върху която е облечено.

Ийв

Певицата Ийв знае как от изчистената малка черна рокля да направи оригинално модно попадение. Пищният колан с шипове определено успява да постави страхотен акцент върху цялостната й визия.

Лейди Гага

За разходката си из мразовития Ню Йорк, Лейди Гага се спря на костюмче, състоящо се от къси панталонки, сутиен, кожено яке и разбира се, ръкавици с шипове. Към любимите си обувки без ток, тя също беше добавила голям шип.

Кейт Босуърт

Дрехите с шипове и капси се харесват и на актрисата Кейт Босуърт. С този костюм звездата доказва, че грубата украса може да изглежда добре и върху облекло в класически стил.

Рейчъл Билсън

Освен върху дрехите капсите и шиповете са и върху аксесоарите. Дизайнерите предлагат богат избор от чанти с различни подобни декорации. Много звезди, начело с Рейчъл Билсън, направиха своя избор в полза на чантите с капси.