Автор
Woman.bg

Кейт Уинслет е най-елегантната жена според сп. "Glamour"

За трета поредна година британската актриса Кейт Уинслет беше обявена от сп. "Гламър" за най-елегантната жена, а тя още не може да повярва.

Актрисата разказва пред списанието с какви обиди са я обсипвали като малка заради наднорменото й тегло и как живее след раздялата със съпруга Сам Мендес.

В интервю пред списанието Кейт заявява, че приема хладно избирането й за трета година като най-елегантната жена, и заявява, че жената която най-много заслужава тази титла, е София Лорен. Тя обаче благодари на читателите на "Гламър" за избора им.

От друга страна, Кейт Уинслет потвърди дискретния си британски характер, особено на тема развода със Сам Мендес. Тя не желае да говори на тази тема най-вече заради възпитанието на децата й Миа (10) и Джо (7).

"Изнервям се, като си помисля, че един ден Миа може да открие името ми в Гугъл. Затова гледам да не говоря, когато ме попитат какво е станало между мен и Сам. Това никога няма да чуете от устата ми. Държа един ден да го кажа лично на децата си вместо да го чуят от други хора и в други версии, което би ги наранило", подчертава носителката на Оскар за ролята й във филма "Четецът", пише БГНЕС.