Той може не просто да се прибере късно, ами да дойде с омазана с червило яка, да прекара половината вечер на телефона, говорейки си с някоя-си Мария, а накрая да не е способен на нищо в леглото…

Но при това да ви е напълно верен! Може да си е изцапал ризата в блъсканицата в градския транспорт, защото му се е развалила колата, а Мария да е името на автомобилния му сервиз. Пък след такъв тежък ден няма нищо чудно в това, че се е провалил в леглото…

За неверността му можете да разберете по съвсем невинни фрази и действия. Най-важното е да знаете къде да търсите.

1. Станал е по-внимателен към вас. Може да ви подари цветя или някакъв подарък без никаква причина. При това да се усмихва виновно, да не ви гледа в очите и понякога да казва нещо от сорта “винаги съм знаел, че ти си по-добра от мен”.

2. Престанал е да спори с вас. Дори ако предложите да изкарате уикенда на гости при майка ви, той не възразява, а покорно ви пита какво да облече.

3. На сбирките с приятели той е започнал да се интересува от разговори на тема свободни отношения, съвместен живот без сключване на брак и различни физически и морални изневери.

4. Започнал е да обръща много внимание на външния си вид. Прекарва много време пред огледалото, стараейки се да си създаде безупречен образ.

5. Изключително трудолюбив е, може често да се задържа на работа и с готовност да заминава на командировки. Освен това изведнъж се сдобива с куп приятели, които често го молят за някаква помощ или просто искат той да им направи компания.