Автор
Woman.bg

Нов сайт за дребосъци и техните родители - Dete.bg

На празника на мама през следващата година рожден ден ще празнува и най-новият сайт за родители и деца Dete.bg - мъникът в семейството на MSKey Group.

Днес е първият му ден в интернет пространството - предстои му да расте заедно с децата ви, да се развива и усъвършенства заедно с вашите умения на родители.

Dete.bg е създаден от родители за родители.

Екипът му ще ви преведе през щастливите месеци на бременността, ще ви помогне да посрещнете новия член на семейството и ще остане с вас в дните на колики, при проговарянето, на тържествата в детската градина и на родителските срещи в училище.

Освен практичните съвети, които търсите, в сайта можете да намерите и актуалните новини, свързани с децата ни, а на специалните места за мама и татко ще откриете любопитното от интересното от света.

Да бъдеш родител е професия за цял живот. Всеки ден тя носи нови предизвикателства, повдига хиляди въпроси и те прави щастлив.

Екипът на сайта ще очаква вашите истории, решените ви проблеми и радостни моменти с децата ви, за да постигнете заедно щастливото им детство.