Бохемското вдъхновение вероятно е запазена марка за сладурите от True Religion.

Най-новата им колекция за 2011 запазва принципа, но отива по-далеч като добавя отличителни елементи, които носят усещане за блясък и лукс, търсейки перфектния баланс между ретро и модерно.

С голямо разнообразие от стилове и цветове моделите привличат внимание, но без да са твърде кичозни.

Има много интересни елементи, които отличават колекцията от всички останали само след секунди внимателно вглеждане. Освен уникалната визия, която е отличителна черта на марката, креативността, вниманието към детайла, както и аксесоарите, определено са сред силните страни на тази колекция.

Колани, верижки, пискюли, закачливи дълги огърлици или деним са оригинално използвани, за да превърнат банските костюми в уникални стилови решения.

Освен земните цветове и рядко срещаните животински принтове, дизайнът на колекцията включва метални оттенъци, което придава определена еклектика на цялостната визия.

Комбинациите от цветове са по-скоро консервативни, като се създава контраст или чрез използването на различни нюанси, които принадлежат към сходна цветова палитра или чрез използването на различни цветове, стратегически подбрани за да привлекат интерес по един дискретен начин.

Моделите на банските костюми, от друга страна, са доста разнообразни и пасват на всякакви женски форми. От секси бикини до момчешки панталонки, банските костюми предлагат всякакви видове комбинации и стилове.



Въпреки, че дизайнът на места следва определено постоянство, той по никакъв начин не може да се нарече скучен, а и опциите за комбинация с всевъзможни аксесоари са безкрайни.

Без значение дали ще заложите на дискретните аксесоари или ще сте дръзки и решителни, що се отнася до допълнителните акценти трябва задължително да обърнете внимание на цветовата палитра.

Непринуденото, но стилно настроение е видимо в цялата колекция, не само поради използването на деним, който редовно влиза в ревютата на марката, но и заради цялостното отношение за релаксация и удоволствие, проповядвано от True Religion.



Не забравяйте да вземете под внимание формите на тялото си, докато търсите перфектния бански костюм. Уверете се, че се съобразявайте с фигурата си, докато си избирате плажен тоалет, който перфектно пасва на желанията ви.