Автор
Woman.bg

Наръчник по аксесоари за пролет-лято 2011 от Accessorize

Accessorize успя да създаде една зашеметяваща колекция за предстоящия сезон. Приказен букет цветя, пеперуди, сърчица, купички, сладки животинки, кексчета, перца и невероятни детайли, които определено сигнализират съвършенство за горещото лято.

Ако се загледате в колекцията на Accessorize за пролет-лято 2011 е просто невъзможно да не се влюбите във всички тези бижута и уникални слънчеви очила, както и в дръзките, цветни чанти и сандали.

Еклектичната комбинация прибавя определен етно-романтичен привкус, който характеризира колекцията, докато всичко в нея е въплъщение на необикновеното съчетание от изкуство и добре-усъвършенствани техники.

Новата линия на Accessorize обединява неочаквани стилове, платове и нюанси, които превръщат скучния вид в една истинска пролетна симфония.

Дизайнът е перфектен, а прецизността, която е използвана в създаването на малките детайли, просто ускорява пулса. Фантастични свободни, пеперудени огърлици, сладки и очарователни гривнички, нежни медалъони с пера, гривни, изрисувани с цветя, обици с пера от паун и невероятни пръстени, обсипани с цветя и камъни успяват да създадат едно отчетливо младежко и закачливо настроение.

Същевременно някои аксесоари като пръстените с камелии и големи камъни сякаш оживяват от някакъв ретро сън.

Колекцията пролет-лято предлага широка гама от модели слънчеви очила. Незаменим аксесоар през слънчевите дни, очилата са задължителен атрибут за всяка дама. Те не само защитават очите от вредните лъчи, но и когато са избрани с вкус, добавят интересен акцент към цялостната ни визия.

От големите ретро очила, до класическите пилотски модели и винтидж цветните чифтове, които са с флорални и цветни принтове по рамките, Accessorize неизбежно предлага множество креативни идеи.



Не забравяйте шапката! Не се страхувайте да инвестирате в лятна шапка, особено ако ще прекарате някой и друг ден на плажа. Ако говорим за морския бряг, колекцията на Accessorize съдържа и плажно облекло като бански например. Големи хипарски рокли, плажни рокли, красиви рокли с панделки, бродирани кафтани, панталонки и блузки с флорални принтове или шорти от жарсе, които са сред най-горещите игриви находки това лято.

Не се страхувайте да си поиграете с палитрата от цветове и стилове. Време е да излезем на улиците и да опитаме нещо ярко и дръзко чрез ярки нюанси и приказни принтове. Това правило не се отнася само до дрехите, но и до аксесоарите, с които ги комбинирате.

Колекцията пролет-лято предлага впечатляващи чанти, торби, портмонета и малки чантички. Чантите са еклектични, красиво изработени и имат оригинални, ярки цветове и шарки.



Колекцията на Accesorize използва ориенталски или арабски елементи, но също и пера и ресни, за да създаде чанти, които пленяват окото и изглеждат безупречно изработени чрез артистични техники. „Уикенд” чантата определено хваща окото с интересния си дизайн и впечатляващите принтове, докато красивите малки чантички обсипани флорални елементи или точки са страшно сладурски.