Автор
Woman.bg

Лошият и Добрият вариант на дизайнерските обувки

Почти няма жена на света, която поне веднъж да не се е влюбвала в чифт обувки на великолепния Christian Louboutin.

Гениален до мозъка на костите си, с изключително чувство за синхрон между удобство и красота, той неведнъж е разтрепервал жените и техните крачета.

Но и най-добрите понякога правят фатални, ужасни и немислими грешки… Като тази, например.

Моделът Desertiko от колекцията на Louboutin за Пролет 2011 изглежда потресаващо. С дълга заоблена муцуна, средно висок ток, връзки и цвят на мишле тази обувка е бледо и несполучливо копие на Оксфордка.

В същата тази колекция за сезон Пролет 2011 намираме и един прекрасен модел – Madame Butterfly.

Може да е леко претруфена с тези панделки, но пък е толкова нежна и красива, че и най-сдържаната и семпла дама ще открие очарованието й.

Други два чифта, които ни направиха впечатление са на дизайнера Nicholas Kirkwood от колекцията му за сезон Пролет 2011.

Странната издължена подметка на обувката отляво изглежда меко казано непривлекателна за сметка на обувката отдясно.

Черният сандал също притежава малко странна подметка в предната си част, но токът е доста висок и се създава илюзия за елегантност.

Харесваме лудичката Vivienne Westwood, но понякога ни идва в повече.

Определено ни трябва кураж, за да преглътнем всякакви животински щампи, но когато те са „гарнирани” с хипи реснички с мъниста, просто ни идват в повече.

И все пак, по-добре леопардови елегантни обувки, отколкото шантави и раздрипани подобия на лапи, които на всичкото отгоре струват почти 1100 долара!

Ако пък искате да си спечелите мечтания от вас чифт обувки, участвайте в играта на Kolektiva.bg и Woman.bg