Певицата отново се показва като палава и разкрепостена девойка. Косата й е ситно накъдрена и неукротима, погледът – сластен, а може би най-предизвикателното нещо в Риана са нейните къси панталонки, или по-скоро тоталната липса на такива.

Певицата е решила да покаже още веднъж на всички дупето си и за целта е избрала прокъсани дънкови къси гащета, които се държат около талията й на магия. Разбира се, Риана умело показва, че под тези панталонки не носи бельо.

Разбира се, трикът с безумно секси къси и впити в задните части шорти е приложен от Кайли Миноуг още преди години. Австралийката си беше взела „отпуск” от музикалната сцена и когато дойде време да се завърне отново, тя трябваше да направи това по особено впечатлителен начин. За целта някой особено хитър стилист й беше намерил едни златни и минималистични панталонки, в които певицата да напъха дупето си и да го разходи пред камерите, пишат от actualno.com



Кайли Миноуг си спечели завинаги титлата Мис Най-секси дупе.

Сега Риана явно се опитва да повтори този ефект. Всъщност, певицата има доста сериозни проблеми в последно време. Продажбите на билети за нейните концерти са катастрофални. Това наложи отменяне на концерти в редица американски градове. Появата на корицата на Rolling Stone е добър PR трик, който да върне вниманието и любовта на феновете към Риана.