Автор
Woman.bg

Албена Вулева с нов имидж, завръща се на екран

Албена Вулева става водeща на новото предаване на TV7, носещо заглавието „Панаир на суетата”.

Скандалната водеща ще включи в шоуто си атрактивни булевардни сюжети, новини, топистории, скандали и изповеди на най-нашумелите персонажи от шоубизнеса, медиите, спорта и политиката.

Първото издание ще днес, 3 април, от 17.45 ч. по TV7.

„Това е завръщането на Албена Вулева след двегодишно отсъствие от телевизионния подиум. Зрителите ще я видят в ново амплоа, различно от твърде хапливия дори груб език, който помнят от предишните й телевизионни изяви. В същото време тя ще запази функцията си на критик, но с елегантен, достоен и справедлив тон”, коментира Евелина Колева, Изпълнителен директор на TV7.

Водеща рубрика в „Панаир на суетата” ще е папарашката серия “Щрак”, която ще представлява автентичен фоторазказ или видео с качеството на материал от скрита камера. В рубриката „Вярно ли е, че?” известни личности ще потвърждават или отричат новина или факт за себе си, а в „Бум на седмицата” ще бъдат представяни най-шокиращите и неочаквани светски събития от изминалите седем дни. Продуцент на новото таблоидно предаване ще е топжурналистката Люба Кулезич, която също ще води шоу в националната ефирна телевизия TV7.

Азис ще бъде гост на пилотното издание на предаването.

Верен на стила си звездата ще направи любопитни и скандални разкрития пред камерата. Ще бъдат показани снимки на дъщеричката му Рая.

От разговора ще стане ясно каква е истината за техните взаимоотношения и кой има власт над сърцето на екстравагантния певец.