Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на кънтри наградите?

Вчера за 44-ти път бяха раздадени наградите за кънтри музика.

27-годишната Миранда Ламбърт спечели четири награди от Академията за кънтри музика в неделя, три от които за носталгичния си хит "The House That Built Me”, съобщи сайтът Contactmusic, цитиран от inews.bg

Мелодията взе наградата за сингъл, песен и видеоклип на годината на 46-ата годишна церемония по връчване на кънтри наградите. През февруари Ламбърт спечели и "Грами" за тази песен.

Наградата за сингъл отива при изпълнителя и продуцента, а тази за най-добра песен се дава на изпълнителя и композитора.

Тексаската получи най-много номинации - 7, включително за отличието за шоумен на годината, което се гласува от феновете, но в крайна сметка отиде при Тейлър Суифт. Ламбърт обаче беше избрана и за най-добра изпълнителка на годината.

Наградата за най-добър нов дует или група отиде при The Band Perry, трио от братя и сестри от Мисисипи. "Благодаря ви много, че ни дадохте ушите си и трудно спечелените си долари", заяви при получаването на наградата Кимбърли Пери, заобиколена от своите братя, Нийл и Рийд.

Sugarland взеха наградата за най-добър дует, а Lady Antebellum – за най-добра група и за албум на годината за "Need You Now”.

Водещи на церемонията, състояла се в Лас Вегас, бяха Риба Макинтайър и Блейк Шелтън.

Сред звездите, изявили се в рамките на церемонията, бяха Брад Пейзли, който получи награда за най-добър изпълнител, Тейлър Суифт, Дженифър Нетълс от Sugarland, която се присъедини към R&B певицата Риана в изпълнението на последния ѝ сингъл, "California King Bed”, както и бившата шампионка Кари Ъндърууд, която направи дует със Стивън Тайлър от Aerosmith върху песента на бандата от 70-те "Walk This Way".

А ето ги и нашите номинации за най-добре облечена звезда на събитието:

Тейлър Суифт

Кери Ъндърууд

Никол Кидман

Бруклин Декър

Миранда Ламбърт

Мартина Макбрайд

Джулиан Хю