Дни преди най-голямото събитие в Англия за тази година – сватбата на Уилям и Кейт, чаровната бъдеща кралска особа се разхожда по Кингс Роуд в Лондон и се разтоварва с шопинг.

И защо да не го прави? Най-щастливият ден от живота й е след точно 7 дни (ако не броим днешния) и заслужава да си подари една цяла седмица на разкрасяване, глезене и свободно дишане с гърди на неомъжена жена.

Да не говорим, че всеки на нейното място, независимо дали е мъж или жена, също ще се опита да си намери някое разтоварващо мислите занимание, с което да разсее напрежението от факта, че след седмица целият свят ще се втренчи в сватбената му рокля и ще наблюдава под лупа най-кралската сватба на планетата.

Въпросната шопинг обиколка на вечно стилната и семпла Кейт завърши с количество покупки, на което пристрастена шопохоличка като Парис Хилтън би се присмяла.

Малко, но качествено! Кейт се сдоби с чифт слънчеви очила на Marc Jacobs, синьо-бели панталони с висока талия за 125 паунда, блуза в лимонено жълто за 95 паунда и друга в кремаво за 125 паунда.

Всъщност, само роклята, с която Кейт бе на пазар струва почти колкото покупките й за деня. Черната копринена рокличка е на ISSA и струва 480 британски паунда. А като прибавим към нея и 18-каратовия сапфир на годежния й пръстен за 250 000 паунда, картинка просто става безумна.

(Ех, нямаше начин да се сдържим да не направим сравнение между Мидълтън и принцеса Даяна. Годежният пръстен на Лейди Ди, който по принцип принадлежи на Кралицата, е първообраз на този на Кейт и стойността му е…, 32 милиона паунда).

Любимата на принц Уилям посети също така своят стилист Джеймс Прайс и коафьора Ричард Уард.