Блейк Лайвли бе сътворена като по учебник за секси мадама от Калифорния – руса коса, мек бронзов тен, блестящо бели зъби и супер поддържано тяло.

С тази си визия тя дори успя да спечели гиганта в модната индустрия Chanel, а за дизайнера Кристиан Лубутен се превърна в незаменима муза, в името на която той дори сътвори модел обувки.

Младата актриса обаче изневери на прословутата си блонд визия и демонстрира чисто ново амплоа с червеникави отенъци.

Тя бе специален гост на събитие, организирано от списание Time – “100-те най-влиятелни хора с света”, което се състоя в Ню Йорк.

Блейк Лайвли за пореден път доказа защо въпреки крехката си възраст никой никога не я подценява. Тя блесна на червения килим в красива рокля на Zuhair Murad от котюр колекцията му за Пролет 2011 и с медно червен цвят коса.

Много от световните медии, отразили събитието, оприличиха Блейк на нежна морска сирена и ние напълно се съгласяваме с тях!

Както вече писахме, червеникавите оттенъци в косата ще бъдат много актуални през топлите месеци. В това ни уверяват и стилните решения на други две дами, преминали към отбора на рижокоските – Дрю Баримор и Менди Мур.