Подбрахме за вас петнадесет системи за диетично хранене, които наистина работят. Пробвайте ги!

1. Анджелина Джоли

“Ако се налага да вляза бързо във форма, изключвам захарта от менюто си, ям сварени на пара риба или телешко и зеленчуци, пия соево мляко. А след като родих близнаците, ядях много риба – сьомга с домати и зърнени култури за закуска, риба тон с крес-салата за обяд и вечеря”.

2. Дженифър Лопес

“Не си падам по диетите. Всичките тези хора, които никога не се хранят навън или отказват млечните продукти са ми странни. Аз ям всичко. Просто се храня бавно. И се вслушвам в тялото си. То непременно ще ми подскаже, ако прекалявам”.

3. Бионсе

“Никакъв алкохол, хляб или червено месо. Ям пилешко на грил, спанак и броколи на пара, а за десерт – желе без захар”.

4. Бритни Спиърс

“Когато се опитвам да отслабна, си забранявам дори плодовете и плодовите сокове заради захарта в тях. Старая се да не надхвърлям 1200 калории дневно. Това всъщност хич не е малко, стига да се храните правилно”.

5. Лиз Хърли

“Най-важното е да се храните начесто и на малки порции. Риба на грил, малко кафяв ориз и зеленчуци – перфектната комбинация”.

6. Катрин Зита-Джоунс

“Пия обезмаслено мляко и поемам въглехидрати само до 17:00 ч. Това е”.



7. Клаудия Шифър

“За съжаление не съм от онези жени, които ядат без да пълнеят. Постоянно контролирам менюто си. Никога не пия алкохол, дори и на празници. Закусвам с плодове и чай с мед, на обяд ям зеленчукова салата или супа, а на вечеря – риба тон или пилешко със зеленчуци. Но не го правя само заради външния вид. Колкото съм по-стройна, толкова по-енергична се чувствам”.

8. Линдзи Лохън

“Просто ям суши. И отказвам изцяло всякакви брашнени храни. Черпя и приятелите си с японски ястия. Много е забавно заедно да навивате рула за суши!”

9. Марая Кери

“Супи и риба, приготвена без сол и подправки. Много строга диета. Но ефективна!”

10. Кристина Агилера

“Ако се налага да отслабна, започвам да следя количеството на поеманите от мен въглехидрати и постепенно намалявам съдържанието им в менюто си”.

11. Ева Лонгория

“Това, което винаги ще ви помогне да се поддържате във форма е рибата. Полезна е и дава не по-малко енергия от месото”.



12. Кели Озбърн

“Отървете се от микровълновата си печка. Ще спрете да ядете полуфабрикати и ще започнете да се храните с пресни продукти. Освен това аз обожавам хрупкавите храни и се научих да хрускам не чипс, а целина”.

13. Синди Крофорд

“Спрете да гладувате. Просто поддържайте нивото си на енергия и пийте много вода”.

14. Кейт Уинслет

“Старая се възможно най-рядко да се храня в ресторанти – храната там е пълна с добавки и съставки, за които изобщо не знам. Освен това се опитвам да не пия алкохол. Най-много да си позволя една чаша шардоне след уморителна тренировка във фитнеса”.

15. Хайди Клум

“Никакъв хляб - това е закон. Ако ви се приядат въглехидрати – хапнете си леща. От 7:00 ч сутринта до 7:00 ч. вечерта трябва да се храните пет пъти. След това – нищо”.