Да бъдеш тренд-сетер е голяма чест – много обикновени момичета не само ще побързат да си направят същата прическа или да си купят същата чанта, но и ще последват примера на звездите в личния си живот.

Например в момента новата мода с еротичен уклон е младият любовник, който не само да не бъде „в сянка”, а напротив – да се показва възможно най-често в светлината на прожекторите. Изглежда някои звезди ще се чувстват като голи на червената пътека без своя „секс-аксесоар” – млад и привлекателен хубавец.

Деми Мур и Аштън Къчър



През 2005 г. сватбата на младия красавец и холивудската актриса предизвика истински бум в медиите. Оттогава насам таблоидите продължават да очакват криза във връзката на Деми и Аштън, които имат 15 години разлика във възрастта. Засега признаци за криза няма. Въпреки че съпружеската двойка има странното хоби да събира кукли – Барби и GI... Деми е започнала да колекционира „барбита” доста отдавна и вече притежава около 3 хиляди екземпляра, застраховани за сума от 2.25 млн. долара. Поне си има занимавка за дългите студени вечери...

Цитат: „Сексът при взаимна любов наистина извисява хората. Старостта е свързана с тъга, самота и живот без любов. Страстта и любовта са всемогъщи и са истински еликсир на младостта. Друг няма”.

Мадона и Хесус


След развода си с Гай Ричи поп-кралицата някак пропусна да изпадне в депресия и вместо това реши да се разнообрази малко. Медиите гръмнаха със заглавия „Мадона дели леглото с Исус”. Но честно казано изборът й не ни учудва, а сексапилният синеок бразилец с плочки на корема вече поддържа връзка с певицата повече от една година. И от това печелят и двамата – скандалната фотосесия направи Хесус известен, а Мадона получи поредната си доза PR – таблоидите не спират да коментират двойката.

Цитат: „Младите мъже не знаят какво правят, но го правят цяла нощ...”.

Ивана Тръмп и Росано Рубиконди



Преди четири години милионерката, която някога заяви пред журналистите, че „винаги ще изглежда на 35 години, но това ще струва доста скъпо на Доналд”, се раздели с четвъртия си съпруг – италианския актьор Росано Рубиконди. Тогава Росано беше на 36 години – може би се е сторил твърде стари скучен на младата по душа 59-годишна Ивана?

Цитат: „Голямата разлика във възрастта е нещо чудесно! По-добре да бъдеш детегледачка, отколкото болногледачка”.

Шарън Стоун и Чейз Драйфус



Разкошната 53-годишна блондинка, влизаща в клуба на интелектуалците с IQ 154, започна да сменя младите гаджета като носни кърпички след развода си с втория съпруг. Тя ходеше не само с 24-годишния Чейз Драйфус, който незабавно беше определен от таблоидите като „гаджето с детското лице”, но и със сексапилния френски младеж Франсоа, с когото актрисата се запознала на Бора-Бора след кавга с младия Ийсън Джордан. Между всичките тези афери Стоун намерила време и за кратка връзчица с дизайнера Кристиан Одигир.

Цитат: „Ако животът на една млада и сексапилна жена протича благоприятно, то с възрастта тя натрупва опит и усъвършенства изкуството на прелъстяването. Така с времето тя се чувства още по-уверена и интересна”.

Кайли Миноуг и Андре Валенкозо



43-годишната певица, която сякаш след победата си над рака можеше да се пребори със всичко, все още не може да убеди избраника си – испанския манекен Андре Валенкозо (по-млад с 10 години) да... се ожени за нея. Кайли изглежда така и не е осъзнала факта, че една от причините млад мъж да започне връзка със зряла жена е възможността да прави необвързващ секс...

Цитат: „Аз осъзнавам, че времето ми изтича. Но нищо не мога да направя”.