Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Пипа Мидълтън или Камерън Диас

Преди голямата кралска сватба, състояла се на 29-ти април, всички очакваха да разберат каква ще бъде роклята на младоженката.

Оказа се, обаче че роклята на сестра й – Пипа е не по-малко интересна.

Сигурни сме, че години наред много булки ще копират сватбената рокля на Кейт.

Стана ясно, обаче че дрехата на сестра й вече се е появявала на червения килим, при това носена от кино звездата Камерън Диас.

Актрисата се появи със същата дреха преди повече от година на връчването на наградите „Златен глобус”.

Роклята е от есенната колекция за 2009-та година на Александър Маккуин. Оригиналното предложение на дизайнера е с черен колан, но и двете дами явно са решили да носят роклята с минимум аксесоари.

Вариантът на Пипа Мидълтън, който е струвал на родителите й 20, 000 лири, е с дантела на ръкавите и деколтето, освен това детайлът на корема при сестрата на булката е обърнат нагоре, а не надолу както е при Камерън Диас.

Пипа Мидълтън носеше още диамантени обеци, по дизайн на майка си, както и бели обувки Jimmy Choo.

Младата дама помолила Сара Бъртън, която след смъртта на Александър Маккуин пое поста му в модната империя и чието дело е булчинската рокля на Кейт, да добави и малки бели копченца на гърба на дрехата.

Стилистката на Камерън Диас – Рейчъл Зоуи пък беше комбинирала червената версия на роклята на Камерън Диас с гривна с марка Van Cleef and Arpel и обувки с отворен пръст на Salvatore Ferragamo.

След церемонията по връчването на наградите стана ясно, че първоначално Рейчъл е избрала сива рокля на Atelier Versace, но тя била открадната ден преди церемонията.

Този скандал се превърна в най-търсената новина в Google, но доста журналисти предположиха, че кражбата е измислена, за да даде добър рейтинг на риалити шоуто на Зоуи.

През уикенда шивачи работиха неуморно, за да създадат копие на роклята на Пипа, което в момента се намира в Queen Victoria Building в Сидни