Автор
Woman.bg

Коя е жената, от която Арнолд има извънбрачно дете?

От новите разкрития около извънбрачното дете на Арнолд Шварценегер става ясно, че любовницата на актьора е била бременна по същото време, когато съпругата му Мария Шрайвър очаквала четвъртото им дете.

На американските медии не им отне много време да разкрият самоличността на жената, с която преспал Терминаторът – тя се казва Милдред Баена и е на 50 години. По последна информация Милдред работила като икономка в дома на семейство Шварценегер в продължение на 20 години и именно там забременяла със сина си, който сега е на 14.

По ирония на съдбата Милдред Баена и Мария Шрайвър прекарвали доста време заедно, докато любовницата на Арни работела в къщата на известната фамилия, пише bliasak.bg. Двамата с актьора направили всичко по силите си да накарат жена му да вярва, че Милдред е бременна от бившия си вече съпруг. Впоследствие незаконния син на Арнолд често прекарвал дните си в къщата на звездата.

Според слуховете самата Милдред Баена се похвалила пред приятелки, че е спала с бившия губернатор на Калифорния, и то в собствения му дом. Тя не пропуснала да спомене и че двамата не използвали предпазни средства. След като разбрал, че е баща на детето й, Арнолд Шварценегер поел финансовата му издръжка.

Милдред Баена

Арнолд и Мария на сватбата си