С всяка изминала своя поява гласовитата блондинка изглежда все по-пълна.

Мис Агилера сякаш е изпуснала теглото си от контрол и в момента няма и следа от слабото миньонче отпреди година-две.

Именно тогава тя започна с подготовката на последния си албум „Bionic” и филма „Бурлеска”, за които бе влезнала в съвършена форма.

В едно от последните си интервюта Кристина сподели:

„Диетата не е дума, която присъства в речника ми – не обичам да се ограничавам. Когато мога правя своите здравословни избори, но е важно да имам моменти, в които мога да му отпусна края и да се насладя на една страхотна вечеря, без да мисля за въглехидрати. Тренирам по пет пъти в седмицата – и да ви кажа, мразя да тренирам”.

Кристина шокира феновете си появявайки се на Hollywood Gay Walk of Fame през април, по-рано тази година. Тя бе качила поне 10 килограма от премиерата на “Бурлеска” и на всичкото отгоре го натрапваше в очите на всички с провокативния си минижуп.

Но като изключим, че теглото й не е съвсем в нормите, то това, с което се занимава в момента е напълно по специалността й.

Агилера е жури на най-гледаното в момента музикално риалити шоу в Америка – The Voice.

Уникалното в него е, че участниците се оценяват само и единствено според гласовите им данни, като за целта журито ги изслушва с обърнат гръб. Идеята на The Voice е да се оцени самородния талант, а субективен фактор като външния вид, например, да не влияе на оценката.

Шоуто The Voice идва у нас с името "Гласът на България" и ще търси най-талантливия певец в ефира на bTV.

За първи път в историята на музикалните ТВ формати у нас това ще стане чрез кастинг "на сляпо", като външният вид и поведението на кандидатите ще останат скрити за журито в първия етап от прослушванията.

Участниците сами ще избират песните и жанра, в който да се изявят, а менторите - четири големи имена в българската музика - ще участват в състезанието наравно с участниците.

Продуцент на предаването е bTV, изпълнителен продуцент е "Седем осми".