Автор
Woman.bg

Роклята на Кейт Мидълтън, която предизвика истински фурор

Роклята, която Катрин носеше, за срещата си със семейство Обама, предизвика фурор в Интернет.

Президентът на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел бяха официално посрещнати в Бъкингамския дворец с пищна церемония и оръдейни салюти, предаде Асошиейтед прес.

След церемонията по официалното посрещане първото семейство на САЩ се срещна за кратко с внука на британската кралица принц Уилям и със съпругата му Катрин, които се венчаха преди по-малко от месец, съобщава Франс прес.

Срещата продължи около 10 минути и се състоя в 1844-а стая на Бъкингамския дворец, допълва в. "Дейли телеграф. Това беше първата официална изява на Катрин в качеството й на член на британското кралско семейство. За срещата с Обама Кейт носеше тясна рокля, цвят капучино, до коляното с късо ръкавче. Феновете на Херцогинята в Интернет отвориха множество дискусии по темата за облеклото й, очаровани от новата рокля.

Оказа се, че дрехата е на една от любимите марки на бившата мис Мидълтън, а именно Reiss.

Reiss е британска марка за дрехи от среден клас, която е основана през 1971 г., която стартира само с мъжки облекла. Едва през 2000 г. от Reiss пускат своята линия за жени.

Роклята на Кейт вече е разпродадена, но дрехата струва 175 британски лири.

След като стана ясно, чия е роклята, която херцогинята на Кембридж беше подбрала за срещата, сайтът на Reiss спря да работи на няколко пъти от огромния интерес, който дрехата предизвика.

Мидълтън бе с рокля на същата марка и на снимките от годежа си.



Първата дама на САЩ беше избрала за официалното си посрещане в Бъкингамския дворец и за срещата с Уилям и Катрин сатенена, сребристо-сива рокля с флорални мотиви, сандали с висок ток и цикламено късо елече. Дрехата бе от новата ексклузивна колекция на американската дизайнерка Barbara Tfank.

.