Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на Glamour Women of the Year Awards?

Осмото издание на наградите на сп.Glamour - Glamour Women of the year awards, се проведе в мъглявата прегръдка на Лондон.

Медията направи пореден комплимент на най-стилните и талантливи дами в света, организирайки едно от най-грандиозните събития за годината.

Най-голямо въодушевление сред публика и папараци предизвика звездата от Twilight, Кристен Стюарт. Тя пристигна директно от Лос Анджелис, където преди часове спечели наградата Best Female Performance Award на филмовите награди на MTV.

На Наградите Glamour тя връчи отличието за Мъж на годината на Гарет Хедлънд (актьорът от „Трон: Заветът”).



Други по-интересни награди, които бяха връчени: Дизайнер на годината за Сара Бъртън, Режисьор на годината за Джейн Голдман, Телевизионна знаменитост на година за Дани Миноуг, Писател на годината за Доун Френч, Група на годината за The Sathurdays, Дизайнер на аксесоари на годината за Виктория Бекъм и др.

Ким Кардашиян в рокля на Versace.



Катерин Дженкис с рокля на любимата си дизайнерка Victoria Beckham.



Певицата Кери Хилсън изглеждаше много шик в рокля с млечен цвят на Georgia Hardinge.



Дейзи Лоу същи бе избрала за свой тоалет Versace.



Роузи Хънингтън-Уайтли бе една от най-впечатляващите дами на събитието. Тя бе облечена с рокля на Stella McCartney, с бижута на Tiffany, обувки на Christian Louboutin и чантичка на Ferragamo.



Един от малкото случаи, в които дивото момиче на Холивуд, Кристен Стюарт, успя да замаскира иначе видимата си досада от позирането пред папараци. Тя се появи облечена в типичния си стил – мини рокля, но този път на Balmain. Обувките й пък са на Giuseppe Zanotti.



Британската сензация Jessia J изглеждаше зашеметяващо в дълга до земята блестяща рокля на Dolce & Gabbana.