Автор
Woman.bg

Десислава става поп певица, прекръсти се на Dess

За ДесиСлава поп-фолкът се оказа тесен. Тя вече има нов псевдоним, с който ще атакува поп индустрията.

„Не бих казала, че Dess е точно артистичен псевдоним, защото много хора ми викат Дес на галено... Просто исках нещо ново, нещо по-различно.... С Dess заявявам, че искам да правя сериозна кариера в попа. И преди съм пяла поп парчета, но са били някак си между другото", обоснова избора си Деси.

Първата денс песен на певицата се казва „I like". Парчето бе представено в „Шоуто на Слави" и обра аплодисментите на екипа и зрителите в студиото. „I like" е направена специално за Dess от румънски екип.

„Това са страхотни професионалисти, които са млади, талантливи, работили с най-големите румънски имена. Записали сме няколко денс песни, предстои и дует с известен изпълнител и мога да кажа, че се чувствам страхотно и се надявам на подкрепата на хората", развълнувано заяви талантливата певица.

За да успокои най-верните си фенове, ДесиСлава каза: „Държа да стане ясно, че не се отказвам от поп-фолка. Изпяла съм много хубави поп-фолк песни, като „Бели нощи", „Мъжете всичко искат", „Не вярвам", „Мила моя, мили мой" и много други, които обожавам и те са част от мен. Но никога не ми е било достатъчно. Винаги ми се е искало още нещо . Не мога да го обясня. Но искам да подчертая, че поп фолкът си остава в сърцето ми!"