Автор
Woman.bg

В гардероба на една малка фея... Кирнан Шипка

Кирнан Шипка е едва на 11 години, а има зад гърба си внушителна телевизионна и филмова кариера.

Поредното американско дете чудо се прочува най-вече с 49-те епизода на сериала Mad Men, откъде хората я свързват повече с екранния й образ на сладуранката Сали.



Шипка не е особено популярна в родината ни, но пък от днес повече хора ще имат рядката възможност да надникнат в гардероба на мини звездата.

Кирнан не е от онези момиченца, които носят тениски на Хана Монтана, дънките са по-скоро реквизит за пред камерата, а маратонките напълно излишни в колекцията й елегантни дрехи.

Малката актриса е известна с приказния си стил на обличане, в който се прокрадват нежни ретро пориви, подчертани с неустоимо куклено излъчване.



Елегантна и стилна от съвсем крехка възраст тя сякаш е новата Дита фон Тийз, но в рус вариант.

Голяма страст на Кирана е балетът. Тя обожава да танцува и мечтата й е да стане танцьорка, на която светът след години да се възхищава.



Шипка има невероятната способност да съчетава детството си с един нетипичен за годините й стремеж към перфекционизъм, чистота и подреденост.

Гардеробът и стаята й винаги са подредени под конец и това го твърди не някой друг, а собствената й майка.



В момента Кирнан си има любима модна марка (или по-вероятно е рекламната любимка на въпросната модна марка).

Португалската дизайнерска къща на Papo d’Anjo е сътворил прекрасен антураж от елегантни детски дрехи за младата актриса.

Колекцията й от рокли е смайваща! Освен това се стреми да събера и подобаваща колекция колани от таекуондо.