Автор
Ева Лъчезарова

Николета проби в Сърбия и Унгария

Днес стана ясно, че Николета Лозанова е пожънала страхотен успех зад граница.

Фотосесията, с която тя изгря в българския Playboy ще краси кориците на още две чуждестранни версии на изданието – това са сръбската и унгарската.

Автор на запомнящите се снимки е топ фотографката Велислава Каймаканова-Ножарова.

Ние побързахме да й зададем няколко въпроса относно успеха на фотосесията.

- Николета Лозанова е една от най-популярните жени в България, ти си нейната откривателка за фотографията, какво видя в нея?

- Преди близо 6 години едва ли точно съм имала идея как ще се развие Ники и какви успехи я очакват. Тогава работех за Playboy и когато я видях в Интернет си казах, че е точно типа момиче за това списание. Бях много впечатлена от красотата й, нямаше как да не й предложа да я снимам. След това всички знаят нейното развитие - спечели конкурса Плеймейт и името й стана доста популярно.

-Последната фотосесия за Playboy, която направихте заедно, я показва в доста по-различна и нежна светлина, от къде дойде идеята да покажете на публиката една по-различна Николета?

- Когато имаш стотици фотосесии и вече си била на корицата на това списание, идва и стремежът да покажем една по-различна Николета. Всички от екипа бяхме категорично единодушни и ето го резултата.

- Днес стана ясно, че точно тази фотосесия ще бъде на корицата на два европейски Playboy-я, разкажи ни малко повече, това е прецедент за България?

- Да. Доколкото съм запозната, тя е единствената българка, която става международна корица на Playboy. И то дори на два - сръбския и унгарския. Всъщност и в двете списания е публикувана цялата сесия. Трябва истински да се радваме и да се гордеем с това!

- Смяташ ли, че тази фотосесия ще има успех зад граница?

- Появата и в тези два броя показва, че сме постигнали ниво, което заслужава такъв успех.

Playboy Унгария


Playboy Сърбия


Playboy България

Следете рубриката на Велислава Каймаканова-Ножарова в Woman.bg тук