Автор
Woman.bg

Скандално: Мъжът на Салма се оказа баща на сина на Линда Еванджелиста

Бракът на Салма Хайек с бизнес магната Франсоа Анри Пино изглеждаше перфектен, докато съдът не публикува документи с изненадващо съдържание. Оказва се, че Пино има тайно дете от супермоделa Линда Еванджелиста, съобщиха contactmusic. com, цитирани от inews.bg

Хайек се запознава с Пино през 2006г., като по това време той се е срещал с Еванджелиста. Според скорошните разкрития и двете жени в живота на френския бизнесмен забременяват в един и същ период от време, но никой не разбира кой е бащата на детето на манекенката.

От раждането насам Еванджелиста се опитва да скрие от света кой е бащата на сина ѝ Аугустин Джеймс. В интервю за NY Post тя дори измисля историята, че е имала връзка с нюйоркски архитект. Въпреки това молбата за финансова подкрепа, която Еванджелиста подаде срешу Франсоа Пино в петък в Нюйоркския съд, разкри тайната ѝ.

Анонимен източник, който е имал достъп до документите, разказа пред списание People, че според молбата, детето на молителя (Еванджелиста) е било родено извънбрачно и че бащата признава нейното твърдение.

"Решено е, че Пино е бащата на Аугустин Джеймс. Всичко останало е в ръцете на съдията, който трябва да определи сумата, която бащата ще изплаща на детето до неговата 21 годишнина.", допълва източникът.



Фамилната империя на Пино "PPR”, под чиято шапка се крият компании като Gucci, Alexander McQueen, Ives Saint Laurent и Puma, е оценена на 16-18 милиарда. Франсоа Анри, като нейн изпълнителен директор получава годишна заплата от 5.4 милиона, информира Блумбърг.

Според закона в Ню Йорк, където е била подадена молбата за издръжка, бащата трябва да изплаща на детето 17 процента от годишната си заплата. В случая Аугустин Джеймс може да получава по 920 хиляди долара годишно до пълнолетието си.