Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Виктория Бекъм, Тамара Екълстоун или Ким Катрал

Съпругата на футболната звезда Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм беше забелязана да напуска хотел Carlyle в Ню Йорк Сити в средата на февруари облечена в страхотно синьо-зелено яке на Marc Jacobs (на цена само от $2200).

За разходката си тя го бе съчетала със сиви дънки от собствената й марка, чанта на Celine, широка черна тениска, плетена шапка, високи боти и авиаторски очила. На врата си носеше колие на Isabel Marant.

Виктория Бекъм на излизане от хотел Carlyle

Marc Jacobs Washed Lambskin Leather Moto Jacket

Изглежда, че този тоалет и от любимите, тъй като месец по-късно тя отново носеше кожената придобивка в съчетание със същите дънки на летище Хийтроу. Този път тя бе предпочела високи обувки "Daffodile 160" от Christian Louboutin и широка сива тениска. Чантата и очилата й, също като дънките, бяха от собствената й марка.

Виктория Бекъм на летище Хийтроу


Victoria Beckham Hexagonal Chain Leather Shoulder Bag

Christian Louboutin Daffodile Point-Toe Platform Pumps

Със същото кожено яке бе хваната в крачка и Тамара Екълстоун - по-голямата дъщеря на боса на Формула 1 Бърни Екълстоун. За посещението при фризьора си, красавицата бе съчетала кожената дреха с удобни балеринки и разбира се - впити дънки и широка тениска...

Тамара Екълстоун

Тамара може да се похвали и със същото яке, но в бежов цвят. Видяхме я с него през февруари на модното шоу на Triumph, в съчетание с панталон със странични джобове от J Brand.

Тамара Екълстоун

MARC JACOBS Washed Lambskin Leather Moto Jacket

J Brand Houlihan Skinny Cargo Pants

С този модел, но в друг - трети цвят се появи и Ники Хилтън. Хотелиерската наследница, бе избрала моторджийското яке в червено и го беше съчетала с дънков клин, високи велурени боти на Yves Saint Laurent, кожена чанта от Proenza Schouler, авиаторски очила и обикновена черна тениска.


Ники Хилтън

Proenza Schouler PS1 Medium Leather Satchel

Третата звезда, която избра синьо-зеленото яке, е британската актриса Ким Катрал, прочула се най-вече с участието си в сериала "Сексът и градът". Тя се появи с него в дъждовен ден в края на юни, за да гледа тенис турнира от Големия шлем в "Ол Ингланд Клъб", Уимбълдън. Ким бе съчетала якето с тесен черен панталон, голяма бежова чанта, сандали и раирана блуза, а над главата й любезно се поклащаше чадър, придържан от млада жена. Капризното време си поигра с нервите на организаторите, като забави началото на програмата в която участие взеха и 2 родни тенис звезди Цветана Пиронкова и Григор Димитров - и двамата си тръгнаха с победа.

Е, коя от трите дами пък ще си извоюва победа в модната ни битка? Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.

Виктория Бекъм, Тамара Екълстоун, Ким Катрал