В края на миналата седмица публикувахме в редовната си рубрика „На коя й отива повече” паралел между Николета Лозанова и Андреа.

Двете известни дами се появиха с едни и същи очила на Tom Ford. С малка преднина от 56% победителка в нашата анкета стана Андреа.

Интересното в случая обаче е, че Николета публикува връзка към нашия материал в своя Facebook профил. Коментарът й е многозначителното възклицание „Offfff....”

Също толкова интересен е и коментарът на фотографа Петър Тодорински, който нарича Електронното списание Woman.bg “педе****ки сайто”. Тази невероятна мисъл ще остане загадка за нас…

Припомняме ви, че допреди няколко месеца Николета и Андреа бяха доста близки приятелки. От известно време насам дружбата им обаче доста охладня.

Плеймейтката първа се появи с очилата в своя дебютен клип към песента „Истински обичана”. Андреа заимства идеята и сложи същия аксесоар в последната си видеореализация към парчето „Докрай”.

Отговорът на Андреа не закъсня и от своя сайт тя отвърна на доскорошната си дружка. Според версията на блондинката и нейните пиари, Николета просто завижда и не оценява факта, че щастливата й звезда изгряла именно от клипа на песента на Андреа - „Употребена“.

В онлайн изданието се отбелязва още, че пловдивчанката е била отрязана от „Пайнер“ заради огромното негодувание на меломаните към нейните гласови възможности. „И докато Лозанова не спира да си прави пиар на нечии гръб, то трябва да отбележим, че Андреа прослави България с няколкото си международни проекта, което е достойно за гордост“, хвали се сама Андреа, посредством сайта си.