Камила Бел е сред най-обещаващите млади модни икони в света и за крехките си 24 години демонстрира завиден усет към стила и елегантността.

Красивата актриса за пореден път бе възторжено посрещната от модните критици, след като се появи от глава до пети облечена в Miu Miu.



Тя посети премиерата на късометражния филм “Muta” на режисьорката Лукресия Мартел, който е поръчка от самата дизайнерска къща и е част от поредицата „Women’s Tales” – филми, посветени на дамите, на всички символи на женствеността, явни и скрити, разбираеми и загадъчни.

Бялата рокля, илюстрирана с нежни стръкчета с цветове, очертаваше невероятно елегантния силует на Камила.

Розовата й чантичка е на Prada, а красивите обеци на Cartier



Блестящите, сребристи обувки, които също са част от колекцията на Miu Miu за сезон Есен/Зима 2011, завършваха тоалета и му прибавяха нотка ексцентричност.




Докато търсим снимки на Камила Бел от събитието, провело се на 19-ти юли в Бевърли Хилс, попаднахме на още една светска дама, избрала Miu Miu за появата си на светско мероприятие. Това е главната редакторка на японския Vogue и стилна икона - Анна Дело Русо.



Видяхме я по време на Мъжката Модна Седмица в Милано облечена същата бяла рокля като Бел, но в съчетание с боти Miu Miu.



И може би е редно да ви попитаме на коя й отива повече?