Автор
Woman.bg

Бивш бодигард на Бритни: Не се къпе с дни, бърка си в носа, пръцка и се дрогира

Бившият бодигард на поп - изпълнителката Бритни Спиърс твърди, че тя е употребявала наркотици и че "не е била "сприятелена" с водата и сапуна".

Фернандо Флорес, който е полицай, заяви, че е бил малтретиран сексуално от звездата.

Той представи доказателства пред съда, които служат като обвинение срещу Бритни, че е употребявала наркотици.

Бритни Спиърс (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Според документите, представени от Флорес, Спиърс е употребявала забранени субстанции и медикаменти без рецепта:

"Тя често беше под влияние на нелегални субстанции като Риталин, Наркон и Метамфетамин", заяви бившият телохранител на звездата, пише БГНЕС.

"За хората около Бритни не е тайна, че тя злоупотребява с наркотиците. Тя е психически нестабилна, настроенията й са непостоянни и когато се надруса кара персонала да се обръща към нея с Дженифър или Кралица Бий", добавил Фернандо Флорес.

Бритни Спиърс (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Освен че е употребявала наркотици, Флорес разказа още, че изпълнителката не се е къпала всеки ден:

"Не се къпеше с дни, не използваше дезодорант, не миеше зъбите си, не се сресваше. Бърка си в носа без да се съобразява къде се намира и пръцка най-безсрамно когато й падне".Бритни Спиърс (Снимка: Getty Images/ Guliver)

"Бритни има и някои други ужасни навици - пали цигара от цигара и заради това мирише на пепелник постоянно. Истинска простачка е - оригва се, секне се и дори не се сеща да се извини. Истински кошмар е да живееш покрай нея", разказал бодигардът, пише bliasak.bg.Фернандо Флорес

Заглавна снимка: Getty Images/ Guliver