Автор
Woman.bg

Ким е болна от псориазис, опасява се че с кариерата й е свършено

Една от най-фотографираните жени в света – Ким Кардашиян, изпаднала в шок след като лекари й съобщили, че има псориазис.

Кожната болест се проявява с големи червени петна по тялото, които ужасно много сърбят, съобщава bliasak.bg

Ким Кардашиян забелязала белезите първо по краката, а след това и по останалата част на тялото си. След като се консултирала с дерматолог и разбрала състоянието си, тя ужасно се притеснила, че ще се покрие с болезнени петна и това ще сложи край на кариерата й.

„Работата ми се върти около рекламни кампании и фотосесии по бански. Представете си какво ще ме направят таблоидите, когато видят тези петна по тялото ми“, вайкала се риалити героинята.

Майката на Ким – Крис Дженър, я успокоила, че и тя на времето е имала псориазис. Тъй като това състояние е нелечимо, тя посъветвала щерка си да води спокоен начин на живот.

Освен всичко останало, на Ким съвсем скоро й предстои сватба, това още повече притеснило звездата, която не искала в сватбения си ден да бъде изпъстрена с червени петна.

Съвсем наскоро пък, известната дама заведе иск срещу компанията Old Navy, която използва нейна двойничка за рекламната си кампания.