В поредица от няколко материала ще ви покажем интересни детски снимки на едни от най-известните знаменитости в света.

Бар Рафаели от малка знае как позира една звезда.



Родителите на звездите често споделят спомени от типа „той започна да пее на пет годинки“, „дъщеря ми винаги обичаше да е в центъра на вниманието“ и др. И най-доброто потвърждение на тези думи са детските снимки. Например Бар Рафаели публикува в Twitter с коментар „Някой съмнява ли се все още, че от малка обичам да позирам?“. Вижте и други детски снимки на звездите, развили до съвършенство вродените си таланти.

Линдзи Лоън станала фотомодел на три годинки



Линдзи Лоън, която сега фигурира по-често в криминалната, отколкото в светската хроника, е била буен характер още от малка. Момиченцето мечтаело за слава и още на тригодишна възраст започнало да се снима като фотомодел на Calvin Klein. На десет годинки вече я виждахме с роли в телевизионни сериали, а на 11 тя изигра главната героиня в комедията „Капан за родители“. Линдзи не обичала да седи на едно място и винаги предпочитала активните игри – например да кара зимни кънки с братята и сестрите си.

Джейк Гиленхал искал да стане готвач като малък



Джейк Гиленхал като дете предпочитал да седи пред компютъра, вместо да си играе на стражари и апаши навън. „Много обичах играта „Принцът на Персия“ - можех часове наред да прескачам препятствията, да бягам от враговете и да се бия с тях. Обичам приключенията“, споделя актьорът. Той си се представял на мястото на любимия си герой и накрая мечтата му се сбъднала – Гиленхал изигра ролята на Дастан в екранизацията на компютърната игра „Принцът на Персия“.

Очаквайте продължение