Имате подозрения, че партньорът ви изневерява? Вижте пет признака, че това наистина е така.

- Правите по-малко секс - намалената сексуална активност може да означава, че човекът, с когото споделяте леглото си, търси удоволствия извън него. Все пак причините може и да са по-сериозни – здравословен проблем, стрес и др. Трябва да се справите със ситуацията преди да е станало твърде късно.

- Започва да говори за някого от противоположния пол - когато срещнете нов човек, чувствате прилив на емоции. Искате да говорите за това с всеки. По очевидни причини той няма да обсъжда това с вас, но може да се изпусне и да спомене някоя представителка на нежния пол, което не познавате, и да се опита да отклони вниманието ви.- Крие мобилния си телефон - избягва ли да говори във ваше присъствие или бързо отговаря на съобщения, когато е с вас? Причината за това може да бъде, че иска да ви обърне повече внимание, но се уверете, че не крие нещо от вас, твърди ezine.bg. Ако той не се чувства удобно да говори по телефона във ваше присъствие или излиза от стаята, то явно нещо не е наред.

- Приятелите му се държат странно - повечето от приятелите му ще останат лоялни към него и ще пазят тайна. Признаците на вина обаче ще бъдат достатъчно доказателство, че мъжът ви крие друга връзка.

- Изчезва твърде често - днес ще вечеря с колеги, утре заминава в командировка. Всичките излизания, пътувания, отсъствия започват да се повтарят по определен модел, което изглежда твърде странно. Вслушайте се в предупрежденията на интуицията си.