Автор
Woman.bg

Виктория страда от деформация на гръбначния прешлен

Бившата Спайска Виктория Бекъм агонизира от страшни болки в гърба, разкрили нейни близки.

Състоянието на брюнетката било толкова сериозно, че тя дори не можела да държи на ръце новородената си дъщеричка Харпър Севън или пък да излезе от къщи без чужда помощ, пише bliasak.bg.

Според запознати Виктория страда от деформация на гръбначен прешлен, заради която дори и най-леките движения за нея се превръщат в мъчение.

"Тя изпитваше болки в гърба по време на цялата си бременност, но положението й най-тежко стана в последния месец и след секциото", подшушнала приятелка на футболната съпруга.

Известно е, че за да се извърши операцията, е необходима епидурална упойка, която се поставя в основата на гръбнака, между прешлените.

"Болките на Вики се засилиха още повече след интервенцията, явно упойката е дала някакво отражение на нервите около деформирания й прешлен. Информацията, че сега тя тренира усилено, за да свали няколкото килограма, които натрупа по време на бременността си с Харпър, не е вярна - за нея е мъчение дори да държи дъщеря си на ръце. Обикновено когато кърми бебето, Дейвид й помага, като го придържа", добавила дружката на Виктория.