Вчера ви съобщихме, че Ким Кардашиян сключи брак с баскетболиста Крис Хъмфрис, с когото се познава само от 8 месеца.

Телевизия E! излъчи първите кадри от сватбата на риалити звездата. Цялата церемония ще бъде предадена по същия канал в началото на месец октомври.

Първите официални снимки пък ще се появят на страниците на сп. People в петък. От изданието се разделиха с внушителните 1,5 милиона долара за правата върху снимките.

Церемонията се е състояла огромния дом на изпълнителния директор на Google - Ерик Шмидт, който се намира в Монтесито, Калифорния.

От кадрите си личи колко щастлива е Ким в сватбения си ден, а усмивката не слиза от лицето й. Разбира се, младоженците прекарали последните си мигове в приготовления за събитието.

След като Ким и Крис си казали заветното „да”, гостите били поканени да продължат празненството в гигантска тента в двора, в която ги очаквала приятна изненада, изпълнение на живо от Robin Thicke. Той ги зарадвал с хита си "Angels" , последван от песента "Let's Stay Together".

Джъстин Бийбър, който преди време доста се бе сближил с Ким и също имаше покана за сватбата й, пропусна церемонията, за да присъства на концерт на любимата си – Селена Гомес.