Холивудската двойка Уил Смит и Джейда Пинкет Смит отрече слуховете, че обмисля развод.

Актьорите се обърнаха официално към медиите чрез своя говорител, след като американски клюкарски издания гръмнаха с новината, че отношенията им никак не вървят и са пред раздяла.

"Въпреки че е под достойнството ни да коментираме подобни слухове, искаме да заявим, че те са пълни глупости. Двамата още сме заедно, а бракът ни е все така здрав", се казва в изявлението на Уил и Джейда.

*Уил и Джейда (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Коментарът на двойката беше разпространен няколко часа, след като в медиите се появи информация, че Джейда Пинкет Смит слагала рога на мъжа си с бившия на Дженифър Лопес - певеца Марк Антъни, с когото си партнираха в ТВ шоуто Hawthorne.

"Всичко, касаещо Марк и Джейда, е абсолютна измислица. Това важи и за слуховете, че тя и Уил се развеждат", заявила говорителката на Джейда Пинкет Смит.

"Упорито отричаме тази мълва. Вече се изписа и изговори достатъчно по адрес на Марк. Тук обаче са намесени семейства, деца и не на последно място приятелство", отсякъл и представителят на Марк Антъни, пише bliasak.bg.*Джейда и Марк

Заглавна снимка: Getty Images/ Guliver