Автор
Woman.bg

Къванч Татлъту извая тялото си заради нова роля

Любимецът на зрителките от турските сериали Къванч Татлъту, е свалил 13 килограма заради ролята си в новия сериал "Кузей, Гюней", който скоро тръгва по турската телевизия, съобщава в. "Хюриет".

В сериала Татлъту се превъплъщава в буйния и непокорен младеж Кузей, който често използва юмруците си, пише vesti.bg.

За ролята актьорът прилага специална диета и режим, с които е свалил 13 килограма и е натрупал мускули, разказва самият той пред "Хюриет".

Татлъту е взимал също уроци по уличен бой и спортувал интензивно.

Новият сериал, който ще се излъчва по турската телевизия Канал Д, разказва за двамата младежи Кузей и Гюней (в превод от турски - север и юг), които изглежда са пълна противоположност.

Докато героят на Татлъту е нехранимайко, зарязал училището, Гюней, чиято роля се изпълнява от Бугра Гюлсой (актьорът, който се превъплъти в образа на Толга от излъчения и в България сериал "Незабравима"), е студент по икономика, който работи, за да спести за магистратура.

Сериалът е продукция на продуцентската къща "Ай Япъм", която създаде някои от най-успешните продукции, излъчени досега в Турция и чужбина, включително "Забраненият плод" и "Листопад".

Той е адаптация по романа "Джевдет Бей и неговите синове" от нобелиста Орхан Памук.

Наскоро звездата, познат още от сериала "Забраненият плод" като Бехлюл, се изяви в мюзикъл като танцьор във фрак в романтична сцена с партньорката си Баде Ишчил.

В краткото видео са събрани общо 50 екранни образа на любими актьори от различни възрасти.