Автор
Woman.bg

Седем курорта, където е най-добре да отидете сама

Вчера ви представихме първия от 7-те курорта, които е добре да посетите сама, а именно Барселона.

Ха Лонг – дракони, пещери и нощни пазари

Местните жители твърдят, че заливът Ха Лонг е създаден от червения Дракон, който и до ден днешен плува недалеч от брега. Мнозина си мечтаят да видят огромното земноводно, но Драконът рядко се показва. Не си пада по големите и шумни компании, но пък една самотна млада дама сигурно би предизвикала интереса му.

Виетнамският Ха Лонг е най-доброто място за хора, които се чувстват уморени от големите градове и многолюдните тълпи. На един от трите хиляди острова със сигурност ще намерите покой и уединение. Ако искате да избягате окончателно от шумното човечество, наемете си акваланг, гмурнете се на морското дъно и плувайте дълго сред мълчаливите риби.

Ако искате да се скриете и от дневната светлина – въоръжете се с фенер и проучете местните пещери. А когато ви писне от отшелнически живот, направете си обиколка на многобройните ресторанти – тук ще можете да се насладите на редица азиатски деликатеси от морски дарове.

Забавления ще намерите в нощния клуб Top Disco, където ще можете да потанцувате, както и на нощния пазар, където се продават редица сувенири.