По традиция ви представяме реални сватби, които са ни пленили с красотата и романтичността си.

Този път център на нашето скришно обожание е венчавка, състояла в края на лятото,сред хълмовете на Централна Калифорния, в ранчо за производство на зехтин – „Tiber Canyon Ranch”.

От професионалните фотографии на Сара Катлийн ще проследите блестяща последователност на сватбени детайли, които вдъхновяват дълбоко и най-свободолюбивата душа.



Как ви се струва сватба на открито, отрупана с красиви цветя, бледо розови шаферски рокли и ръчно изработени акценти?

Ето какво споделя и булката за този прекрасен и влюбен ден...

„След като посетихме „Tiber Canyon Ranch” за първи път, се влюбихме в това място и знаехме, че точно тук ще се оженим. Хареса ни просторът и старовремското усещане наоколо. Точно това търсихме за сватбата – ретро романтика. Искахме да бъде малка и интимна сватба, да съберем любимите си хора и да отпразнуваме любовта си един към друг.

Единственият съвет, който искам да дам на бъдещите младоженци е да правят щателни проучвания преди да започнат да организират сватбата си. Спестихме много пари заемайки необходими неща от приятели (маси, столове, чаши и т.н.), вместо да ги наемаме или купуваме. Освен това, могат да разгледат в интернет как се правят интересни детайли и акценти за сватбения интериор. Толкова е забавно, когато се съберете приятелки и жени от семейството и заедно сътворявате всичко на ръка. Останаха ми толкова мили спомени.”