Актьорът Ивайло Захариев, който нашумя с образа на полицая Мартин от сериала „Под прикритие”, се готви да стане семеен мъж.

Той промени статуса си във „Фейсбук” на „сгоден”. Щастливката, която плени сърцето на красавеца, е неговата приятелка Миряна Георгиева, съобщава в. "Монитор".

Ивайло публикува и своя снимка от годежа, на която се вижда, че е спазил правилата на романтичното предложение за женитба ­ падане на колене и червената кутийка с пръстена в нея. „На тази снимка сме на сватбата на едни наши приятели. Там я изненадах”, обясни Захариев.

С Миряна Ивайло се запознава преди около две години. Актьорът работи с наркозависими. Точно на една от тези сбирки среща и любимото момиче. Тя също като него е дълбоко вярваща и е отдала живота си на това да прави добро на хората.

В началото и двамата са просто приятели. Чакат нещата да се развият от само себе си. С течение на времето обаче отношенията им се задълбочават и Ивайло и Миряна заживяват под един покрив. Преди време Захариев призна, че за него най-грозното нещо е да изневериш на любимия човек. Той никога не би си простил подобна постъпка.

Звездата от „Под прикритие“ довери, че освен великолепен човек, неговата половинка Миряна е и страхотна кулинарка ­ омайва го с бисквитена торта. Иво допълни, че за него сватбата не е нещо, което трябва да се случи на всяка цена, и не би го направил само за да не го одумват хората. „Бракът е институция, а не просто разходка до гражданското”, вярва екранният Мартин.