Автор
Woman.bg

Алисия: Крайно време е да се знае кой е мъжът до мен! (видео)

Фолк дивата Алисия и футболистът Ники Михайлов най-накрая признаха официално, че са двойка.

След като в продължение на няколко месеца увъртаха и отказваха да разкрият очевидното, двамата решиха, че е крайно време да сложат край на спекулациите.

Алисия заяви пред Вихра и Мая, че е чула доста неверни неща по техен адрес и тъкмо те са я подтикнали да признае за връзката си с Ники.


*Снимка: в. 168 часа

Той пък от своя страна допълни, че са искали да изчакат подходящия момент да се разкрият като двойка. Певицата сподели, че се е притеснявала от коментарите на хората и от това как ще се отразят те на връзката им, пише bliasak.bg.

"Крайно време е да се знае кой е мъжът до мен и коя е жената до него, за да спрат да ни свързват с различни хора", категорична бе Алисия.


*Снимка: сп. Playboy

"Ники е добро момче, не мога да се оплача. Открих човека, който ме измъкна от много тежък период", сподели с усмивка изпълнителката и добави, че чувствата й към бившата й половинка Валери Божинов бързо са изстинали.

"Познаваме се от много отдавна, но в един момент аз изпитах интерес към нея, свалях си я, тя се дърпаше и накрая ме хвана", шеговито обясни футболистът.

"Той е страхотен ухажор, държи се много джентълменски", похвали го Алисия и добави: "Имахме приятелски отношения, споделяхме си, даже не знам кога прераснаха нещата в нещо повече".

Алисия и Ники заявиха също така, че разстоянието, което ги разделя понякога, не е проблем за тях.

"Изнервяме се един на друг за това, че си липсваме", поясни певицата.

Тя сподели също така, че в момента двамата не си правят планове за бъдещето.

"Радвам се на това, което се случва между нас, страх ме е да мисля за бъдещето и да правя планове", заключи певицата.

*Снимка: в. 168 часа