Бифиформ е продукт чиято цел е да помогне на Вас и Вашето дете, да преодолеете по-бързо дискомфорта породен от промяната в естествената чревна микрофлора.

Чрез продукта Бифиформ ще върнете по-бързо усмивката и комфорта на Вашето бебе.

Съществуват много фактори, които оказват влияние върху това какви микроорганизми ще колонизират детския организъм – гестационнната възраст, методът на раждане, приемането на кърма или мляко за кърмачета, въвеждането на твърди храни и времето на въвеждането им (срокът на захранване), начинът на хранене, излагането на микробна флора (майката, семейството, домашни любимци, болничен престой и др.), антибиотици, заболеваемост и др.

Малките деца трудно устояват на бактериите и небалансираната чревна флора, ето защо е необходима помощта на пробиотиците.

Bifiform е комбиниран пробиотик за възстановяване на нормалната чревна микрофлора и превенция от дисбактериосис и диария.

Пробиотиците се дефинират като микроорганизми, които погълнати променят естествената микрофлора и носят здравни ползи за приемащите ги.

Продуктът Bifiform е на пробиотичния пазар повече от 20 години и се предлага в над 14 страни. Според статистиката брандът Bifiform е на чело на пазара в Скандинавия и Украйна.

Той е лесен за съхранение и удобен за употреба, не само от децата, но и от майките кърмачки.

Четири от основните ефекти на пробиотика са:

- Превенция от диария;
- Третиране на диария, последвала от антибиотично лечение;
- Дисбактериосис – подържа стомаха в баланс;
- Подкрепя и модулира имунната система.

Bifiform е предназначен за бебетата и успешно третира и предпазва от диария, разстроен стомах, запек и колики.

Този сигурен разтвор може да се използва от майката и детето. Има много удобна течна форма, която е лесна за дозиране и може спокойно да се съхранява на стайна температура.

Не съдържа консерванти , захар, алкохол, изкуствени оцветители и има неутрален вкус. Може да се използва от хора страдащи от млечна непоносимост.

Приема се една доза дневна и едно шишенце стига за 10 дни.