Цветелина Янева бе една от поканените дами на сватбата на Николета Лозанова и Валери Божинов.

За случая стилистът на певицата Добри, който беше и нени кавалер, се бе спрял на доста модерна визия, която със сигурност е приковала погледите на всички гости.

Младата певица бе с рокля на Emilio Pucci, от актуалната есенна колекция на бранда. Дрехата е участвала във фотосисии за едни от най-известните списания в света.

Нестандартната визия на Цветелина бе допълнена от шапка, дело на английския дизайнер Philip Treacy.

Негови аксесоари „се разхождат” по редица кралски събития. На сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилиям почти всички поканени гостенки бяха именно с негови шапки. Ателието му имало толкова много работа преди звездното събитие, че дори забавило шапката на Виктория Бекъм, която била готова много малко преди уречения час.

Друга известна почитателка на творенията на Philip Treacy е Сара Джесика Паркър.

Това не е първият път, в който Цветелина Янева залага на дизайнера. С негова шапка тя са появи и в клипа си към песента „Давай, разплачи ме”.

Чантичката на певицата също е един от най-харесваните аксесоари сред звездите. Тя е сред любимите аксесоари на Ким Кардашиян.

Обувките на Цвети отново са сред модните фетиши на най-известните дами в света. Те са с марка Charlotte Olympia, а кои са техните почитателки можете да разберете тук

В същото съчетание от рокля и обувки, но без впечатляващата шапка, певицата се появи и на свое участие в известен пловдивски клуб.

Роклята на Emilio Pucci в сп. Vanity Fair

Роклята на Emilio Pucci в сп. Vogue Paris