Патрициа Реджани, която излежава присъда за убийството на бившия си съпруг - наследникът на модния гигант Gucci - Маурицио Гучи, отказа предложението на италианския съд да излиза на свобода през деня, защото през това време ще трябва да работи.

Реджани, на която принадлежи знаменитата фраза “предпочитам да плача в Ролс Ройс, отколкото да съм щастлива на колело”, каза на съдиите, че не е работила и ден в живота си и няма намерение да започва сега.

През '98-а, Реджани получи присъда от 29 години затвор за убийството на последния член на клана Гучи. Маурицио Гучи, който губи контрол над семейната компания година преди смъртта си, бива убит на стълбите пред офиса си през 1995 година от наемен убиец, нает от Реджани.



Тя взима тази крайна мярка в знак на отмъщение, тъй като Гучи я изоставя за по-млада жена и предлага да ѝ плаща годишна издръжка от €450 000, което за Реджани не е достатъчна компенсация.

В момента, на Реджани е позволено да излиза един ден от седмицата от затвора Сан Виторе в Милано, за да посещава възрастната си майка, а докато е затврена прекарва времето си, грижейки се за растенията си и за домашния си любимец – пор, пишат от drehi.bg

Patrizia Reggiani и Maurizio Gucci