Психолозите отдавна твърдят, че човешките емоции могат да бъдат идентифицирани с предпочитания от тях цвят.

Когато сте в добро настроение може да бъдете забелязани с ярки цветове по дрехите ви. Но ако във вашия гардероб липсват дрехи, които отговарят на емоционалното ви настроение, то тогава ще ви помогне лака за нокти, който лесно бихте могли да промените.

Какво означава цвета на лака, избран интуитивно?

Червеният - маникюрът в червено отразява желанието да изживееш живота си в светлината на прожекторите и в центъра на събитията.

Това показва готовността на жените да приемат комплименти, да разбият сърцата на мъжете в любовта, да търсят и намерят ерогенните зони на мъжете. Този лак показва непримиримост!

Пурпурното показва любов към живота, а кафявите нюанси - доверието в себе си.

Розовият лак за нокти е символ на романтиката, тъй като това е цвета на любовта!

Бледите нюанси на розово показват присъствието на щастлива любов в живота ви.

Лилавият лак пък показва желание да подчертаете своята индивидуалност.

Оранжевият лак - носи много добро настроение и желание да споделите с хората около вас позитивната енергия, която притежавате. Този светъл, слънчев цвят ще донесе усмивки на лицето ви!

Жълт лак - най-екзотичният. Този цвят показва желание за красота, с него искате да покажете най-добрата си страна. В тези случаи яркия цвят на лимона ще отрази предразположение към нестандартно мислене, а бледо жълтия - стремежа ви за свобода.

Трудно ще пропуснете цветовете на доброто настроение. Но какъв цвят да изберете ако сте в меланхонично настроение?

Черният цвят показва чувството на самота, сивият цвят може да означава умора и емоционално изтощение, тъмно зелената и синята гама говорят за прекалено високите изисквания, които имате към себе си.