Автор
Woman.bg

Линдзи Лоън гола на корицата на Playboy (снимки 18+)

Само няколко дни преди появата на еротичната фотосесия за Playboy на Линдзи Лоън, в Интернет бяха качени всички снимки от нея.

Актрисата трябваше да покаже фотосите първо в шоуто на Елън Дедженерис, но явно гостуването й ще бъде запълнено с нещо друго.

Първоначално в Мрежата изскочи само корицата на изданието, при това голотата на Линдзи бе закрита от логото на популярното мъжко издание - зайчето.

Днес обаче неизвестен почитател на Лоън качи всички снимки в онлайн пространството. Този акт със сигурност ще удари мъжкото издание, а Хю Хефнър определено няма да бъде доволен от изтичането на информацията, при положение, че плати на звездата рекордната сума от 1 милион долара.

Преди време Хеф сподели очакванията си броят за януари/февруари 2012 година да се превърне в един от най-продаваните, не само за годината, но и въобще в цялата 58-годишна история на списанието.

Както е известно, първият брой на мъжката библия се появява с Мерилин Монро (Marilyn Monroe) на корица през далечната 1953 година.