Автор
Woman.bg

Леа Мишел покани Аштън Къчър да празнуват заедно Нова година

Леа Мишел е поканила Аштън Къчър, който след раздялата си с Деми Мур вече е свободен, да прекара новогодишната нощ с нея, съобщи Digital Spy.

Двамата актьори играят заедно в романтичния филм "Новогодишна нощ”, в който участват още Робърт Де Ниро, Мишел Пфайфър и Тил Швайгър. Там Къчър и Мишел са съседи, които остават заклещени в асансьор и успяват да се опознаят по-добре.

*Аштън и Леа в "Новогодишна нощ”

В неотдавнашно интервю Къчър призна, че няма планове за предстоящите празници, което даде смелост на Леа, която през септември се раздели с приятеля си Тео Стокман, да го покани да ги прекарат заедно, пише inews.bg.

"Какво ще правиш на Нова година?”, отправи въпрос в ефир Леа към Аштън. "Защо не дойдеш да празнуваш с мен и голямото ми италианско семейство? Ще си умрат от кеф."

*Аштън и Леа (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Леа призна наскоро пред New York Magazine, че когато е научила, че ще работи с Аштън, е изпаднала в паника, тъй като го смята за най-горещия мъж на света.

Аштън не изглежда далеч от идеята да се съгласи на примамливото предложение. Той вече похвали колежката си, а на премиерата на "Новогодишна нощ” в Лос Анджелис хвърляше закачливи погледи към деколтето й.

*Аштън и Леа (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Междувременно медиите събират Деми Мур с 35-годишния съосновател на компания за козметични продукти Скот-Винсънт Борба.

Заглавна снимка: Getty Images/ Guliver