Водка FLIRT вече е с нова визия и имидж по холивудски. Според новата стратегия на известната алкохолна напитка, идва време за нови емоции и страсти.

Видеото е снимано като истинска холивудска продукция, тръбят клюкари в светските и кино-среди. Екипът е избиран сред най-известните имена в бранша. А за участие в него е поканен самият Томас Арана, кино звезда, която и българските зрители познават от филмите “Гладиатор”, “Мисия Лондон”, “Бодигард” и редица хитови холивудски продукции, които са влязли в историята на киното.

Томас веднага приел поканата и дори не проявил никакви капризи на терена, нещо което е присъщо за всички световни знаменитости. Заедно с двама от най-известните световни топ-модели те снимали почти два дни, при доста ниски температури.

Никой от тях обаче не мрънкал, а напротив всички останали супер доволни от свършената работа, коментират лица участвали в заснемането на уникалните кадри.

От сега се говори, че култови реплики от мини-филма ще станат хит сред феновете на FLIRT. Гангстерската сага определно ще изненада всички, тъй като това е коренно различна стратегия по налагането на този продукт.

Любопитното е, че музиката към клипа е направена специално за FLIRT от известен европейски DJ, който е работил съвместно със звезди като Sandy Rivera, David Guetta, Tiеsto и много други. Парчето е попадало в ТОП-5 на официалната денс класация на Холандия и други европейски държави.

Това още повече ще затвърди факта, че новата холивудска приказка на FLIRT ще предизвика огромен интерес.