Всяка жена си задава важния въпрос „Какво да облека?“ в новогодишната нощ?

Еднозначен отговор няма на този въпрос, но ще ви дадем няколко препоръки, които ако не решат проблема, то могат да улеснят решението му.

Безспорно, винаги е приятно да посрещнете Новата година в нова рокля или нов аксесоар. Затова е хубаво да помислите за вечерен тоалет в комбинация с екстравагантни обувки, обеци или елегантен колан.

Главното е, новогодишното облекло да подчертае всички достойнства и да скрие недостатъците на всяка дама.

Знаете, че цветовете въздействат по особен начин – например червеният подобрява настроението, жълтият зарежда с енергия и т.н. Спрете се на този цвят, който ви допада най-много и изразява вашата личност и натура.

Cinque, 170 евро

Expresso, 110 евро

Mango, 30 евро

Coast, 150 евро

Warehouse, um 65 евро

Обувките е за предпочитане да са на високи токове. Ако пък обичате да танцувате и не се спирате цяла вечер на едно място е добре да изберете такива с по-устойчиви и дебели8 токове. Ако изберете бижу в ярък цвят няма да сгрешите!

Belmondo, 130 евро

Jimmy Choo, 520 евро

Tosca Blu, 140 евро

Zara, 40 евро

Изборът на чанта също е много важен. Това е аксесоар, без който визиятя ще стои недовършена. Дамската чанта трябва да е в подобен на роклята и обувките цвят или в тотално противоположен за по-смелите дами сред вас. Малката дамска чанта е много актуална тази зима:

H&M, 20 евро

Longchamp, 400 евро

Marc by Marc Jacobs, 180 евро

Бижутата са ефектна част от тоалета. Отдайте предпочитание на сребърните или златните с камъни. Тези женски дреболийки ще допринесат за цялостната ви визия. Обеци, гривни, колиета, пръстени... изборът тази зима е голям, не пречи да "пробвате от всичко по много".

Accessorize, 20 евро

Zara, 20 евро

Michael Kors

Kiam, 150 евро