Уж историята около несъстоялата се сватба между медийния магнат Хю Хефнър и бившата му годеница Кристъл Харис приключи цивилизовано, но ето, че сега двамата са в съдебна битка и то не за пари, а за ... попечителство над кученце.

Когато през юни стана ясно, че Хефнър и Харис няма да се женят, основателят на Playboy великодушно се съгласи напусналата го пред олтара изгора да задържи кученцето Чарли, съобщи Digital Spy, пише inews.bg.

Явно обаче впоследствие е променил мнението си, защото в момента двамата са стигнали до съда, за да постанови кой има право да се грижи за малкото пале.

Хефнър заяви пред сп. People: "И двамата обичаме кученцето. Казах й, ако иска да задържи пръстена и Bentley-то, а пък за мен да остане кученцето. Надявам се да се разберем.”

Междувременно списанието на Хефнър Playboy привлече интереса на медиите с голите снимки на актрисата Линдзи Лоън, която напоследък посещава повече съдебната зала, отколкото снимачната площадка.

85-годишният магнат разкри, че концепцията за снимките на Лоън е негова.

"Концепцията ... е моя. Майката Дина Лоън и хората около нея настояваха за по-малко голота, но аз им казах, че правим гола живопис. Обещах, че ще го направим по много елегантен начин, който няма да бъде забравен”.