Автор
Woman.bg

Дъщерята на Камелия Тодорова представи дебютен сингъл и видео ''Follow The Step'' (видео)

Българската изпълнителка Рахел Роу (Rachel Row), която мнозина познават като една от дъщерите на Камелия Тодорова, представи своя нова песен, озаглавена Follow The Step, заедно с клип към нея и ремикс, дело на KiNK.

Песента е продуцирана също от KiNK и е първата от предстоящия дебютен албум на певицата, която отдавна пише музика и текстове за български изпълнители като Мария Илиева, Рут, Любо и Сантра.

Видеото към Follow The Step е режисирано от Ян Петров и Петър Вълчев за fo2 studio, оператор е Долорес Алварадо, а за монтажа се е погрижила Александра Ненкова. Клипът вече се споделя усилено в социалната мрежа "Фейсбук", като в много от случаите хората добавят към него и съобщението Made in BG (произведено в България).

Рахел, или Лилия Тодорова, както е истинското и име, определя своя музикален стил като "електрик соул", в който тя съчетава няколко стила, възникнали покрай рейв движението във Великобритания през 90-те години - брейкбийт, джънгъл и неотехно, с богатия соул звук на 60-те, поп музиката от 80-те и класически напеви.

Страхил Велчев, който се изявява като продуцент и DJ под артистичния псевдоним KiNK, e автор и на ремикса, който вече се завъртя онлайн и получи силни отзиви от редица чуждестранни диджеи, които са пожелали да го включат в сетовете си, пише dnevnik.bg.

В края на миналата година като звуков дизайнер KiNK се класира на 19-о място в класацията за най-добър електронен лайв за 2011 г. на престижното издание за клубна и електронна култура Resident Advisor. В момента той издава музика за лейбъла на Джош Уинк OVUM, като работи съвместно и с Пийт Тонг и Трентемолер и излиза на сцените на клубовете Berghain и Cocoon, както и на фестивали като Exit, Tomorrowland и Sonar.