Автор
Woman.bg

Lana Del Ray на върха на британската класацията за албуми

Новата музикална сензация Лана Дел Рей се изкачи до върха на британската класация за албуми, благодарение на успешния си проект Born To Die, съобщава DigitalSpy.co.uk.

Изпълнителката на хита "Video Games” успя да продаде цели 117 000 копия от дългоочаквания си дългосвирещ албум, което го направи най-бързо продаващият се албум за 2012 г.

Дел Рей успя да пребори сериозната конкуренция на Леонард Коен, който наскоро издаде 12-ия си албум Old Ideas. Той остана втори, а третото място е отредено на последния проект на Ед Шийрън.

Въпреки грандиозния си успех, Лана твърди, че може да не продължи музикалната си кариера. По думите й наследник на Born To Die може никога да не се появи.

Проблемът на певицата е, че смята, че е казала всичко, което е искала да каже, в последните си парчета. Ето защо ще запази музикално мълчание поне до момента, в който не открие нови послания, които да отправи към публиката си.

За Лана албумът Born To Die е начин да отдаде почит на стария си доста див начин на живот, когато често злоупотребявала с алкохола, пишат от inews.bg