Изпълнителката на хита "Price Tag”, Jessie J, ще пише автобиографична книга. 23-годишната певица е подписала договор с издателство Simon & Schuster за публикуване на мемоарите ѝ, разкри в. Sun.

Очаква се в книгата да бъдат поместени истории от колоритното минало на звездата, която е учила в Лондон заедно с Адел и Леона Луис и е писала песни за Майли Сайръс.



Вероятно феновете ѝ държат да научат повече за порока на сърцето, който има Джеси, както и за нейната бисексуалност.

"2012 г. е най-невероятната ми година досега, а от нея са минали само няколко месеца! Вече се наслаждавам на невероятните възможности, които ми се предоставят, и ги посрещам с отворени обятия", заяви певицата.

Jessie J разкри, че се наслаждава на всяка минута от живота си и се радва на това, че продължава да се занимава с музика, която хората харесват, пишат от inews.bg



Кариерата на изпълнителката започва от писането на песни за известни личности, включително за Крис Браун, но по-късно я отвежда директно към голямата сцена.

Следва договор с Universal и хитовете "Do It Like A Dude” и "Price Tag”, които поставят името ѝ до това на големите световни звезди.